مهدی داورپناه، بنیانگذار این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه هماکنون این شرکت ۱۹ محصول فناورانه را بهصورت کاملا بومی طراحی کرده و به مرحله صنعتیسازی رسانده است، گفت: از این محصولات، برخی برای کاربردهای خاص و بهصورت موردی تولید شده و ۱۰ محصول در حال تولید بهصورت انبوه یا نیمه انبوه است که تمام یا بخش عمده نیاز شبکههای برق را تامین میکند.
وی فناوریهای استفاده شده در این محصولات را شامل دو دسته سختافزاری و نرمافزاری دانست و ادامه داد: در حوزه سختافزار، استفاده از پردازندههای نسل جدید، مدارهای اندازهگیری با دقت ۱۸ و ۲۴ بیتی، مدارهای سازگار و مقاوم در برابر نویزها و میدانهای الکتریکی و مغناطیسی، مدارهای تقویت و تضعیف کننده سیگنالهای AC و DC و در نهایت، مدارهای تولید و تزریق جریانهای با دقت بالا در طیف وسیع فرکانسی با مودهای کنترلی متنوع از جمله فناوریهای بهکارگرفته شده است.
داورپناه یادآور شد: وجود تحریم، سبب شده تا بخشهای مختلف کشور با محدودیتهای ناخواستهای روبرو شوند. از این میان، شبکه بزرگ برق کشور، یکی از بخشهایی است که تحریمها آسیب دیده و با مشکل روبرو شده است.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاستجمهوری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان رلههای حفاظتی برای تشخیص رخداد اتصال کوتاه در شبکه الکتریکی با نشان تجاری HAFEZ، دستگاههای تست و عیبیابی تجهیزات مورد استفاده در پستهای برق فشار قوی را از محصولات حوزه برق این شرکت نام برد و یادآور شد: همچنین محصولات و فرآیندهایی برای اندازهگیری، پایش و همچنین هوشمندسازی شبکههای الکتریکی با نشان تجاری PAYESH و در نهایت، سامانههای نرمافزاری برای انجام مطالعات سیستم بهصورت برخط، تنظیم و هماهنگی رلههای حفاظتی و همچنین تحلیلهای هوشمند در شبکههای برق با نشان تجاری SARV به تولید رسیده است.