مریم کارگرنجفی، مشاور وزیر نیرو و مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد در حاشیه دومین روز از برپای “میز ارتباطات مردمی وزارت نیرو” که در مدیریت برق شهرستان سنندج در حال برگزاری است، گفت: “میز ارتباطات مردمی وزارت نیرو” با هدف بررسی درخواست ها، مشکلات و بعضأ تخلفات صورت گرفته برای همشهریان کردستانی در حوزه های آب و برق از صبح دیروز در سنندج آغاز و تا ساعت ۱۸ عصر امروز برپاست.
وی افزود: در میز ارتباطات مردمی تیم های پاسخگویی در حوزه های آب و برق شنوای مسائل و مشکلات مراجعان هستند و در نهایت مراجعان از طریق کدهای پیگیری ارائه شده سامانه سامد میتوانند از نتایج اقدامات انجام شده درباره مشکلات و مسائل مطرح شده شان مطلع شوند.
کارگر نجفی، با تاکید بر اینکه “میز ارتباطات مردمی” با مدیریت مرکز ارتباطات مردمی نهاد رئیس جمهوری شکل گرفته است، اظهار داشت: با همکاری شرکت های زیر مجموعه در استان ها و در قالب شورای هماهنگی، بستری فراهم می شود تا نمایندگان وزارت نیرو و شرکت های مادر تخصصی در حوزه های آب و برق به صورت مستقیم با مردم گفتگو داشته باشند.
وی از ثبت ۲۱۳ درخواست در سامانه سامد تنها در روز اول برگزاری میز ارتباطات وزارت نیرو در کردستان خبر داد و گفت: از این تعداد گزارش ثبت شده، ۱۰۰ مورد مربوط به توزیع و انتقال نیروی برق و موارد متفرقه، ۶۷ مورد مربوط به شرکت آب و فاضلاب و ۴۶ درخواست نیز در حوزه آب منطقه ای بوده است که بدون شک این آمار در روز دوم روند افزایشی خواهد داشت.
کارگر نجفی عموم موضوعات مطرح شده در میز ارتباطات مردمی را درخواست های مرتبط با تبدیل وضعیت همکاران شاغل در حوزه صنعت آب و برق عنوان کرد و افزود: بیشترین درخواست در حوزه مشترکین و خدمات فروش نیز مربوط به آبرسانی به روستاها بوده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از درخواست های حوزه توزیع و انتقال برق مربوط به واگذاری انشعاب برق در خارج از محدود شهر و روستا بوده است، گفت: متاسفانه به دلیل عدم نظارت کافی شهرداری ها بر ساخت و سازهای غیر مجاز در داخل شهرها، تعداد درخواست های ثبت شده در خصوص واگذاری انشعاب آب و برق به ساخت و سازهای غیرمجاز زیاد است.
مشاور وزیر نیرو و مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد افزود: تعیین مرز بستر رودخانه نیز بیشتر درخواست ثبت شده در حوزه شرکت آب منطقه ای بوده که بخش زیادی از این موضوعات با همکاری دادستان ها قابل بررسی و پیگیری است.
وی با تاکید بر اینکه بیشتر درخواست همشهریان در حوزه آب مربوط به واگذاری انشعاب بوده است، گفت: بسیاری از دشت ها در استان جزو دشت های ممنوعه محسوب می شوند که واگذاری و تخصیص آب به این اراضی از لحاظ قاونی ممنوع است.
کارگر نجفی در ادامه به شعار سال ۱۴۰۱ تحت عنوان «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو به سهم خود و به عنوان یکی وزارتخانه های خدمتگذار در تلاش است با ایجاد بستر مناسب و اتخاذ راهکارهای صحیح بستر را جهت تحقق عملی شعار سال فراهم نماید.
وی در پایان با اشاره به اینکه فصل تابستان فصل آزمون صنعت آب و برق در کشور است، اظهار داشت: خوشبختانه روند برنامه های مدیریت مصرف برق امسال در استان به نحوی بوده که مدیریت صحیحی در حال اجراست که امید است این روند تا پایان پیک همچنان با همکاری مردم و دستگاه های مربوطه تداوم داشته باشد.