پالایشگاه لاوان، «محمدعلی اخباری» با اشاره به بهرهمندی این پالایشگاه از ۲۵ هزار قلم کالای ساخت داخل افزود: در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در جهت تقویت حمایت از تولیدات داخلی و سیاست گذاری رفع نیازها بر مبنای ساخت داخل، شرکت پالایش نفت لاوان در سالهای اخیر توانسته با تشکیل کمیته ساخت داخل از ظرفیتهای بالقوه شرکتهای دانش بنیان و تولید کننده داخل کشور بهرهمند شود.
اخباری ادامهداد: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ ردیف کالا مشتمل بر نزدیک به ۲۵ هزار قلم کالای مختلف برای اولین بار و به درخواست شرکت پالایش نفت لاوان، با استفاده از توان ساخت شرکتهای داخلی تولید شده که مجموعه این اقدامات منجر به صرفه جویی ارزی از محل استفاده از توان تولید داخل شده است.
وی افزود: مجموعه این اقدامات منجر به صرفه جویی هشت هزار میلیارد و ۹۸۰ میلیون ریالی نسبت به خرید خارجی در این سالها شده است.
اخباری با تاکید بر اینکه شرکت پالایش نفت لاوان با به کارگیری تمام ظرفیتهای خود موفق به کسب بالاترین میزان سود خالص از ابتدای فعالیتهای خود شده است، گفت: به طوری که از زیان ۲۶۳ میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۳ به سود ۲ هزار میلیارد تومانی در پایان سال ۱۳۹۹ دست یافته است.
وی با اشاره به بازگشت ۱۰۰ درصدی ارز حاصل از صادرات این شرکت افزود: ارز حاصل از صادرات این شرکت در راستای اجرای قوانین دولت جمهوری اسلامی ایران به طور ۱۰۰ درصد به چرخه اقتصاد کشور بازگردانده شده است.
وی به مسوولیتهای اجتماعی شرکت پالایش نفت لاوان اشاره کرد و گفت: این شرکت تاکنون گامهای زیادی در این زمینه برداشته است از آن جمله میتوان به احداث اسکله شهید قاسم سلیمانی، بازسازی مقبره شهدای گمنام، بازسازی مدارس، بازسازی آسفالتهای معابر دهکده لاوان، تجهیز درمانگاه لاوان، ارائه بستههای لوازم التحریر به دانش آموزان این منطقه در دو مرحله، همکاری با سپاه پاسداران در تکمیل ۱۰ واحد مجتمع مسکونی جهت محرومیت زدایی و در اختیار قراردادن آن به بومیان، آبرسانی ماهانه ۳ هزار و ۳۰۰ متر مکعب آب رایگان و پر کردن سیلندرهای گاز آنان به صورت رایگان در منطقه اشاره کرد.
اخباری تاکید کرد: همچنین برای بیش از ۳۵۰ نفر از بومیان منطقه در پالایشگاه اشتغالزایی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت لاوان اضافهکرد: درب مجتمع فرهنگی پالایشگاه لاوان هر هفته جمعهها به روی مردمان این منطقه باز است و افراد میتوانند ساعتی را در آنجا سپری کنند که در میان بومیان منطقه به «جمعههای پالایشگاه» معروف است.