بهای معاملات نفت برنت یک دلار و ۴۷ سنت معادل ۲.۳ درصد افزایش یافت و در ۷۲ دلار و ۹۲ سنت در هر بشکه بسته شد. نفت برنت اواسط معاملات تا مرز ۷۳ دلار و ۱۵ سنت صعود کرده بود.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با یک دلار و ۵۸ سنت معادل ۲.۳ درصد افزایش، به ۶۹ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص برای کل هفته رشد ملایمی ثبت کردند. نفت برنت از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون ۴۱ درصد رشد قیمت داشته است.
حدود سه چهارم از تولید نفت فراساحلی خلیج مکزیکو معادل حدود ۱.۴ میلیون بشکه در روز از اواخر اوت متوقف مانده است. این میزان معادل تولید نفت نیجریه است که از اعضای اوپک است.
فیلیپ فلاین، تحلیلگر ارشد گروه پرایس فیوچرز گفت: بازار به وضعیت محدودیت عرضه جهانی متمرکز شده و این امر از قیمتها پشتیبانی کرده است. اگرچه چین از ذخایر استراتژیک نفت برداشت می کند اما تولید کمتر در خلیج مکزیکو را جبران نمی کند.
بازارهای نفت و سهام از خبر تماس تلفنی میان جو بایدن، رییس جمهور آمریکا و شی جین پینگ، همتای چینی وی حمایت شدند. تحلیلگران گفتند این تماس امیدها به روابط گرمتر و تجارت جهانی بیشتر را برانگیخت.
جفری هالی، تحلیلگر شرکت OANDA اظهار کرد: تماس تلفنی بایدن و شی تاثیر مشابه روی بازارها نفت مانند داراییهای دیگر داشت.
شرکت خدمات نفتی بیکرهیوز روز جمعه اعلام کرد شرکتهای انرژی آمریکایی هفته گذشته به شمار دکلهای حفاری اضافه کردند که از تولید بالاتر در هفته های آینده حکایت دارد. شمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا شش حلقه افزایش یافت و به ۵۰۳ حلقه رسید که بالاتر از ۲۴۹ حلقه در مدت مشابه سال گذشته است.
هر دو شاخص قیمت نفت روز پنج شنبه پس از این که چین اعلام کرد از ذخایر استراتژیک خود آزاد می کند، بیش از یک درصد سقوط کرده بودند.
بر اساس گزارش رویترز، هفته جاری بازار به گزارشهای اوپک و آژانس بین المللی انرژی از دورنمای تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۲ چشم خواهد دوخت. دو منبع آگاه اوپک پلاس اظهار کردند اوپک احتمالا در پیش بینی خود از میزان تقاضا برای نفت در سال میلادی آینده تجدیدنظر کرده و برآوردش را پایین می آورد.