بهای معاملات نفت برنت ۲۵ سنت معادل ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۷۰ دلار و ۸۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۸ سنت معادل ۰.۴ درصد کاهش، به ۶۷ دلار و ۲۶ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص طی دو روز گذشته حدود هشت درصد صعود کرده و بخشی از افت هفت روزه ای که هفته گذشته داشتند را جبران کردند.
واندانا هری، در یادداشتی به مشتریانش گفت: دومین روز صعود متوالی قیمتها در بازار نفت باعث شد برخی به سودگیری اقدام کنند. همزمان آمار موسسه امریکن پترولیوم کاهش کمتر از حد ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته را نشان داد و به فشار نزولی بر قیمتها افزود.
قیمتها پس از کاهش بیش از ۴۰۰ هزار بشکه در روز عرضه مکزیک که در پی آتش سوزی در یک سکوی نفتی روی داد، صعود کردند اما شرکت نفتی دولتی پمکس مکزیک اعلام کرد انتظار دارد تولید تا ۳۰ اوت ازسرگرفته شود.
ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA به رویترز گفت: با وجود ضعف امروز بازار، نفت برنت باید نسبتا پشتیبانی شود زیرا بازار نفت همچنان دچار کمبود سنگین عرضه است و این وضعیت به این زودی تغییر نمی کند.
آمار موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۰ اوت به میزان ۱.۶ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد در حالی که ذخایر بنزین یک میلیون بشکه کاهش داشت.
تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده بودند ذخایر نفت ۲.۷ میلیون بشکه و ذخایر بنزین ۱.۶ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است. آمار رسمی بعدازظهر روز چهارشنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می شود.
ریزش هفته گذشته نفت به دلیل نگرانی از متاثر شدن روند احیای اقتصادی آسیا از شیوع نوع به شدت مسری کرونای دلتا روی داد.
به گفته مویا، نفت از کاهش نگرانیها نسبت به کرونای دلتا در آمریکا و چین که دو اقتصاد بزرگ جهان هستند بهره برده اما این امر درباره سیدنی و ژاپن صدق نمی کند.
در یک نشانه امیدوارکننده از کاهش شیوع کرونای دلتا در چین، این کشور روز چهارشنبه تنها ۲۰ مورد ابتلای جدید را برای روز سه شنبه اعلام کرد که کمتر از ۳۵ مورد در روز پیش از آن بود.
بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران کالای گروه ANZ به افزایش ترافیک در پکن و شانگهای به عنوان گواهی از مهار کرونای دلتا اشاره کردند. با این حال روند بهبود صنعت هواپیمایی ممکن است آهسته شود زیرا محدودیتهای سفر ادامه دارد.