به گزارش پایگاه خبری آب و انرژی و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی؛ مدیر پیشتیبانی ساخت و تأمین کالای این شرکت و دبیر کارگروه تولید بار اول وزارت نفت در جلسه شورای پژوهش، فناوری و تجاریسازی شرکت ملی نفت ایران که به میزبانی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و در منطقه عملیاتی خانگیران برگزار شد، پژوهش، فناوری، تولید بار اول را یکی از گام های مهمی دانست که برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان ترسیم شده است.
وی افزود: با توجه به نیاز فناورانه ما در صنعت نفت، نیازمند تدوین برنامه ای منسجمتر و دقیقتر هستیم تا بتوانیم این ایده را دنبال کرده و به نتایجی که در شرکت ملی نفت ایران برای ما ترسیم شده است، دست یابیم.
قنبری با اشاره به جایگاه نخست وزارت نفت از حیث پروژه های تولید بار اول در بین سازمانهای دولتی گفت: در بین چهار شرکت اصلی وزارت نفت شرکت ملینفت ایران پیشگام است و سایر شرکتها نیز وضعیت مطلوبی دارند.
وی با اشاره به افزایش و استمرار تولید به عنوان هدف اصلی شرکت های بهره بردار گفت: این هدف نیازمند زنجیره قوی تامین، تجهیز و خدمات فنی و کالای مورد نیاز است. در تولید بار اول میزان قرارداد ما در شرکت ملی نفت ایران در حدود 12 میلیون یورو در سال گذشته بوده است که توانسته رتبه نخست در سطح وزارت نفتو در مجموع در سطح کشور را به خود اختصاص دهد. در این بین شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز قاعدتا باید سهم بیشتری از این میزان قرارداد را داشته باشد و این نیازمند برگزاری جلسات بیشتر و تحلیل مناسب است.
قنبری تصریح کرد: تاکنون کارهای زیرساختی خوبی انجام شده است و نیاز است در حوزه تولید بار اول تحول بزرگتری ایجاد شود، از کارهای تکراری پرهیز شود و البته در همین راستا نیز سامانه احصاء نیاز فناورانه طراحی شده است و شرکت نفتمناطق مرکزی ایران نیز در مراحل آزمایش این پایلوت همکاری خوبی داشته است. بر مبنای این سامانه از کارهای تکراری جلوگیری به عمل خواهد آمد و ما را به سمت پروژه های استراتژیک و مهمی که در زمان کوتاه و با ارزش بالاتری در زنجیره تامین و ارزش بتواند ما را به اهدافمان نزدیک کند.
مدیر پیشتیبانی ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفتایران اظهار کرد: در هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران 14 پروژه ملی ساخت کالا تصویب و اعلام نیاز آن نیز به شرکت های تابعه ارسال شده است و امیدواریم شرکتها بر مبنای این مصوبه تلاش خود در جهت جذب این فعالیت ها انجام داده و شاهد پیشرفت این پروژه ها باشیم.
وی افزود: در ارزیابی شرکتهای دانش بنیان در پروژه های 10 گانه شرکت ملی نفتایران، از معدود قراردادهایی که از این پروژه ها به اتمام رسیدند، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بیشترین آمار را داشته و این جای تشکر و قدردانی دارد.
دبیر کارگروه تولید بار اول وزارت نفت ادامه داد: باید از مراحل ابتدایی و اولیه این گام بزرگ گذر کنیم و به سوی اقتصادی دانش بنیان و استفاده از شرکت های دانش بنیان پیشگام که خود نیز می توانند شرکت های زیرمجموعه زیادی داشته باشند حرکت کنیم.
انتهای پیام/